JHS-jakelulista

JHS-jakelulista on maksuton tiedotuskanava kaikille JHS-järjestelmästä kiinnostuneille. Listan yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

 

Huomaa, että JHS-valmistelu ja JHS-jakelulistan ylläpito siirtyvät 1.1.2018 valtiovarainministeriöstä Väestörekisterikeskukseen (valtiovarainministeriön tiedote löytyy täältä: http://vm.fi/artikkeli/-/asset_publisher/digitalisaatiota-tukevia-asiantuntijatehtavia-siirretaan-vaestorekisterikeskukseen-1-1-2018-alkaen)

Tilaus

JHS-jakelulistalle voi liittyä kuka tahansa lähettämällä viestin otsikolla 'TILAUS' osoitteeseen jhs-sihteeri@vrk.fi. Viestiin tiedoiksi tilaajan nimi (pakollinen tieto) sekä mielellään organisaatio ja tehtävä. Lisäksi voit ilmoittaa vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteen, ellet halua uutiskirjeitä siihen osoitteeseen, josta tilauksen lähetät.

Tietojen muuttaminen

Muuttuneista yhteystiedoista tms. voit ilmoittaa lähettämällä viestin 'MUUTOS' osoitteeseen jhs-sihteeri@vrk.fi.

Peruutus

Voit poistua listalta lähettämällä viestin otsikolla 'PERUUTUS' osoitteeseen jhs-sihteeri@vrk.fi. Viesti tulee lähettää siitä osoitteesta, joka on jakelulistan tilaajaosoite.

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste on laajennettu rekisteriseloste, jossa lisäksi informoidaan rekisteröidyn oikeuksista. Voit ladata sen alta.

 

JHS-tietosuojaseloste 28.9.2015